Fem kandidater er nå blitt til tre. Lørdag får en av dem prisen som Årets Talent i PostNord-ligaen. Se de tre i aksjon her.

Årets talent i PostNord-ligaen kåres for tredje gang i år. Nivået har alltid vært høyt, men aldri har det kommet innspill på flere talenter og nivået vært høyere enn i år.

Og innspillene, de har kommet fra trenerne i PostNord-klubbene.

Det ga først fem kandidater til prisen.

Etter helgens nest-siste runde ble disse redusert til tre:

• Sebastian Jarl, Kjelsås
  • Oskar Løken, Raufoss
  • Thomas Rekdal, Fredrikstad

Du ser mer om dem i videoen under.

Oskar Løken har hatt en jubeluke – etter at Raufoss sikret opprykket med seier over Fram Larvik. Selv står 19-åringen med 11 scoringer denne sesongen, og har sånn sett hatt stor påvirkning på det opprykket etter sin første hele sesong i «Ammunisjonsbygda».

Men sentrale har de to andre kandidatene også vært denne sesongen. I motsetning til angrepsspilleren Løken, er de to midtbanespillere. Og både Sebastian Jarl og Thomas Rekdal har også hatt spesielle uker i det siste.

Rekdal måtte se Raufoss kapre serieseieren i avdeling 1, men var samtidig med å sikre andreplassen som gir opprykkskvalifisering. Det betyr at kommende lørdags kamp mot Alta ikke blir den siste for FFK – som møter enten Hødd, Egersund eller KFUM i første del av den kvalifiseringen.

Jarls Kjelsås har ramlet litt ut av opprykkskampene de siste ukene, men unggutten har likevel hatt spennende tider. Forrige uke var han i Albania med G18-landslaget.

Prisen, som er på 20.000 kroner samt en krystallvase til spiller og 20.o00 kroner til spillerens klubb deles ut på siste serierunde. De tre aktuelle lagene spiller slik – alle kampene lørdag 27. oktober kl. 13.00:

• Kjelsås – Arendal
  • Bærum – Raufoss