Det har vært en spennende og interessant vårsesong så langt i postnord-ligaens 4 avdelinger. Etter at nesten alle lagene har spilt 9 serierunder er det blitt et skille både i topp og bunn, og kampen både om å bli avdelingsvinner og å bli blant de 7 beste ved sesongslutt er tøff.

I avdeling 1 har Tromsdalen, en av forhåndsfavorittene til å vinne avdelingen, tatt ledelsen og er ubeseiret sålangt på sine 9 første kamper. 27 poeng og 26-2 i målforskjell er imponerende og viser stabilitet og styrke. Bak Tromsdalen følger Finnsnes med 23 poeng, Skeid med 18 og Grorud med 16 poeng. På de 3 siste plassene finner vi Harstad med 5 poeng, Ullern med 4 og Mo med ett poeng.

I avdeling 2 har Elverum Fotball (bildet over)sikret seg et solid forsprang på alle de andre og har også satt rekord i norsk fotball med vinne alle sine 9 første kamper og det uten å slippe inn mål. Intet mindre enn fantastisk! Med sine 27 poeng har dermed Elverum en klar ledelse foran Nardo med 19 poeng, Brattvåg og Hamkam med 16. På de 3 siste plassene er akkurat nå Stjørdals Blink med 9, Tynset og Molde 2 med 4 poeng hver.

Litt jevnere er det i avdeling 3, men også her har Nest-Sotra sikret seg en solid start på sesongen med 24 poeng på de 9 første kampene. Bak dem kommer Florø med 20 poeng, Egersund 17 og Vidar med 16 poeng. Nederst i avdeling 3 er det jevnt og de 3 siste lagene har alle 6 poeng. Disse lagene er Sola, Førde og Frigg.

I avdeling 4 er det Arendal som under Knut Tørums ledelse har tatt føringa etter 9 serierunder, med 23 poeng. Bak dem følger Notodden med 20, Kvik Halden med 17 og Odd 2 har på 4. plass 14 poeng. I bunnen fikk endelig Fløy sist helg sin første seier og sine første 3 poeng, når de slo Odd 2 hele 6-0 på hjemmebane. På plassene foran seg har Fløy nå Ørn Horten med 6 poeng og FK Tønsberg med 11.

Alle som kjenner fotballen vet at ingenting er avgjort etter «bare» 9 serierunder. Det skal spilles 17 serierunder til og det skal kjempes om 51 poeng som fortsatt ikke er utdelt. Det blir derfor spennende å følge postnord-ligaen gjennom hele sesongen, og det blir garantert komme endringer både i topp og bunn. Vi ønsker lagene lykke til med resten av sesongen, og fortsatt fair play både på og utenfor banen.