Søndag 14. november ble siste serierunde i årets PostNord-liga spilt og det ble en skikkelig «rysare» av en avslutning på seriespillet. Det har vært klart ei uka at Skeid og Kongsvinger ble seriemestere i hver sin avdeling og dermed klare for opprykk til neste års OBOS-liga. Kampen om 2. plassen i avdeling 1 hadde Hødd avgjort for lenge siden, mens i avdeling 2 var det klart for ren finale i kampen om 2. plassen mellom Arendal og Egersund, som møttes i Arendal i den siste serierunden. Arendal ville med seier komme opp på samme poengsum som Egersund og med bedre målforskjell ville de sikre seg kvalikplassen.

Det skjedde også etter at Arendal vant hele 5-2 mot de gul-sorte fra Egersund, og dermed var kvalikplassen i boks for sørlendingene. Bunnstriden i avdeling 1 har vært avklart flere uker, der Florø, Senja og Fløya rykker ned og spiller i Norsk Tipping-ligaen neste år. I avdeling 2 var det derimot stor spenning foran siste serierunde, der 3 lag – Nardo, Fram Larvik og Fløy kjempet om å unngå de 2 nedrykksplassene i tillegg til Rosenborg 2 som allerede var nedrykksklare. Fløy trakk det lengste strået av de 3 lagene og sikret seg fornyet kontrakt med en sterk sluttspurt og seier 4-1 borte mot Kjelsås i siste serierunde. Fram Larvik måtte gi tapt 1-2 på hjemmebane mot opprykksklare Skeid, mens Nardo tapte 1-4 på hjemmebane mot formsterke Levanger. Dermed kunne de juble på Flekkerøya, mens Nardo og Fram Larvik (på samme poengsum og dårligere målforskjell enn Fløy) må ta den tunge turen ned i Norsk Tipping ligaen.

Les alt om resultatene i siste serierunde, opp og nedrykk i årets PostNord-liga her: https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2021/slik-endte-postnord-ligaen/

Slik endte årets PostNord-liga