Fredag 7. juni er det klart for nytt ledermøte i Divisjonsforeningen. Agendaen er spennende og relevant – påmeldingen er åpen.

Det er alltid inspirerende å høre hvordan noen har lyktes. Spesielt hvis historien er gjenkjennbar. Og det er Kristiansunds ferd mot toppen, for det er ikke lenge siden KBK var på Divisjonsforeningens nivåer.

Daglig leder Kjetil Thorsen har da også vært klubbleder på «alle» nivåer, når han kommer til Ullevaal for å fortelle DFs klubbledere en historie om lidenskap og store øyeblikk.

At veien til eliten i tillegg inkluderer en sammenslåing av to klubbkulturer til en ny og samlende for hele Nordmøre gjør det ekstra spennende og nyttig.

Det er bare å glede seg

Overførbar er også måten kommunikasjonsarbeidet gjøres rundt landslaget. I hvert fall når NFFs mediesjef Svein Graff forteller hvordan han jobber og trekker paralleller til klubbhverdagen og hvordan god kommunikasjon skaper godt omdømme.

Det på en samling som ellers tar for seg de lovpålagte forsikringene – og de anbefalte. Det et område som er alt annet enkelt for klubbene å få oversikt over.

Og en en samling som presenterer de siste lisenstallene – og en grundigere status på klubbøkonomien.

Og som ellers har et program spisset mot klubbene på Divisjonsforeningens nivåer og der det skal bli tid også til de gode samtalene klubblederne i mellom.

Det siste også når det faglige avsluttes og det går mot landskampen Norge – Romania.

Påmelding gjøres her

Her er de overordnede faktaene:

• Samling for sentrale klubbledere i DF-klubbene, i utg.pkt maks to pr klubb.
  • Fredag 7. juni på Ullevaal stadion (Meet)
  • Oppstart kl. 10:00
  • Faglig til ca kl. 17:00
  • Deretter sosialt og bevertning frem til landskampen Norge – Romania kl. 20.45