Denne helga ble jubelen utløst og Bryne FK kunne endelig feire at opprykket og gjenkomsten til OBOS-ligaen ble klart etter seier 3-0 på hjemmebane mot Sotra. Divisjonsforeningen gratulerer med et velfortjent opprykk.

Det ble med 3 sesonger i PostNord-ligaen for den tradisjonsrike klubben på Jæren, som ble stiftet 10. april i 1926. Etter mange år i våre to øverste divisjoner har det vært et klart mål for klubben og et folkekrav på Jæren om Bryne-opprykk til OBOS-ligaen så raskt som mulig. Etter to mislykkede opprykksforsøk i 2018 og 2019 ble alle gode ting 3 i år og Bryne er nå kvalifisert for OBOS-ligaen 2021. Dermed ble det jubel og feiring i helga, forhåpentligvis på en trygg og god måte i henhold til smittevernreglene.