Det er duket for siste serierunde i PostNord- og Norsk Tipping-ligaene. Og 90 minutter før alt besegles er det fortsatt mange som biter negler og mange som drømmer om opprykk. Du kan følge dramaet i en egen sending.

Fire lag har jublet for opprykk for de to liganivåene allerede. Men det er fortsatt fem opprykksplasser å kjempe om. I tre av dem avgjøres mye med interne oppgjør. For spenningen blir ikke mindre når de på den andre banehalvdelen har det akkurat likt.

  • I Bergen møtes Sotra og Fyllingsdalen. En av dem rykker opp til PostNord-ligaen.
  • I Oslo møtes Frigg og Senja. En av dem rykker opp til PostNord-ligaen.
  • Og et annet sted i Oslo møtes KFUM og Egersund. Vinneren av den kampen kan håpe om plass i opprykkskvalifiseringen som kan sende dem til OBOS-ligaen. Det krever imidlertid at Hødd ikke vinner, når de kjemper mot Nardo i Trondheim.
  • Og apropos Trondheim, der møtes Kolstad og Levanger 2, en kamp som avgjør hvem av dem som rykker ned fra Norsk Tipping-ligaen.
  • En lik duell som det skjer også i Skien – da på nivået over. For når Odd 2 og Nybergsund møtes i Skien, vet de at bare en av dem overlever i PostNord-ligaen.

Men dramatikken stopper ikke med de interne oppgjørene. For opprykk håper man på både i Horten, Sola, Eidsvoll og Halden

Og i andre enden av tabellen skal det altså kjempes hardt for å overleve mange steder.

All dramatikken kan du følge i en egen studiosending. For  Nettavisen følger dette nervepirrende dramaet med egen studiosending og målshow.

Den sendingen starter kl. 11:45, og du kan se den ved å klikke her.

Da vil de først følge duellene i Norsk Tipping-ligaen, der alle kampene har avspark kl. 12.00. Så vil man også rette blikket mot PostNord-ligaen, der kampene starter kl. 13.00.

I sendingen vil det også være fokus på kåringen av Årets Talent i PostNord-ligaen – der vinneren blir presentert lørdag.

Lørdagens studiosending ser du her