Kurshelg

Siste helga i mai var to av styremedlemmene og daglig leder i Divisjonsforeningen samlet til kurs og opplæring i bruken av foreningens nye hjemmeside. Dyktig kursleder Frank Robert Følstad Olsen, sørget for at både Kari Lindevik, Dag Halvorsen og Hugo Magne Kjelseth nå er for superbrukere å regne.

Godt utbytte

Både faglig og sosialt må vi kunne si at helga var en innertier, og vi kan aldri få fullrost Kari Lindevik nok for sin fantastiske gjestfrihet og hjerterom. Henting i båt på flyplassen har undertegnede aldri opplevd før, heller ikke å overnatte i Skibbua til Kari på Flekkerøy, som var to desiderte høydepunter i helga.

Det er bare å bukke og takke og glede seg storligen over å være venn med og jobbe sammen med så dyktige, flotte og hyggelige folk.

Morrakaffe på Skibbua 31.mai 2015

Her ble morrakaffen inntatt på bryggekanten, i Flekkerøys idylliske omgivelser. Herlig!