Endringen i Grasrotandelen har gitt klubbene enda mer igjen. På årets fire første måneder kom det inn rundt 10 millioner kroner bare til klubbene i Norsk Tipping-ligaen. 

Andelen som går til Grasrotandelen ble fra nyttår økt fra 5 til 7%. Det betyr at for hver 100. krone en person spiller for hos Norsk Tipping, går 7 til den klubben vedkommende har satt som sin grasrotmottager.

Det gir solide inntekter for klubbene – samtidig som vi oppfordrer alle som spiller hos Norsk Tipping, uansett om det er en lotto-kupong i ny og ne eller en mer aktiv tipping – å knytte seg til sin favorittklubb.

Bare i Norsk Tipping-ligaens seks avdelinger har dette på årets fire første måneder gitt kr 9 572 990.

Summerer vi uten andrelagene i divisjonen er tallet fortsatt meget høyt, kr 6 703 130.

Og når vi også har fått tallene fra PostNord-ligaen, så kan det legges til ytterligere 4,5 millioner (rundt 3,5 uten andrelagene).

Det gir betydelig beløp til Divisjonsforeningens klubber.

Av de som har fått mest dette første tertialet i 2018 er Fredrikstad (303), Skeid (295′) og Moss (273′). Du ser alle klubbene i vedleggene nederst.

Thomas Johansen i Norsk Tipping

– Beste avdeling (uten 2.lagene) er avdeling 2 med kr 1 490 323 totalt for alle klubbene, sier sponsoransvarlig i Norsk Tipping Thomas Johansen.

Norsk Tipping satser samtidig mer på å profilere sin kompetanse nettopp på dette nivået. I dag kl. 14.00 sendes den andre magasinsending med fokus på Norsk Tipping-ligaen.

Her blir det klipp, analyser og vurderinger. Med solid innsikt.

Du kan se sendingen enten direkte eller i opptak her 

Norsk Tipping utbetaler grasrotmidler tre ganger i året, henholdsvis 1.januar, 1.mai og 1. september. I mai i år ble det utbetalt over 206 millioner kroner til grasrotmottakere over hele landet.

Dette er mulig fordi over 1 million av Norsk Tippings kunder har registrert seg som grasrotgivere.

Vi vil på vegne av DIN KLUBB få takke alle grasrotgiverne som i perioden 1.1 – 1.5 har bidratt med solide beløp til klubben.

 

Rundt to millioner nordmenn deltar i ett eller flere spill hos Norsk Tipping i løpet av et år, og over
halvparten av dem har valgt å knytte seg til en grasrotmottaker.

Inntil syv prosent av innsatsen går altså automatisk til grasrotmottakeren spilleren ønsker å støtte – uten at det koster spilleren noe som helst!

Hvis du ikke har registrert deg som grasrotgiver, kan du gå inn her for å registrere <KLUBB> som din grasrotmottaker.

Er du allerede grasrotgiver – Tusen takk!

Her er tallene for de ulike klubbene pr avdeling i Norsk Tipping-ligaen:

Grasrotandelen_klubbene_MED_total

Her er tallene for de ulike klubbene pr avdeling i PostNord-ligaen:

Grasrotandelen_PostNord_summert