Allerede etter 10 serierunder i årets Oddsenliga, har vi et godt grunnlag for å si at avtalen med Amedia om live-streaming av våre kamper, er blitt en suksess. Seertallene er gode og høyere enn forventet på forhånd. Interessen og oppmerksomheten om Oddsenligaens 4 avdelinger og 56 klubber er økende, noe alle vi som er engasjert i klubbene og Divisjonsforeningen, er svært glade for.

Vi vil komme tilbake med mer utfyllende informasjon om seertallene i et senere innlegg, men tilbakemeldingene fra avisene tilknyttet Amedia er svært positive. Dette er god markedsføring av Oddsenligaen og gir gode seertall for avisene!

På live-stream-menyen i den 11. serierunden finner vi disse kampene:

Lørdag 27.6

Moss FK – Lørenskog, streamet av Moss Avis, endte med seier 5-0 til Moss

Gjøvik Lyn – Kvik Halden, streamet av Oppland Arbeiderblad, ende uavgjort 1-1

Ull/Kisa – Fløy, streamet av Romerikes Blad, endte uavgjort 1-1

Notodden – Fram Larvik, streamet av Østlands-Posten, endte med seier 4-1 til Notodden

Søndag 28. juni

Tromsdalen – KFUM Oslo, streames av Nordlys, kampstart kl. 1500

Alta – Sprint Jeløy, streames av Finnmark Dagblad, kampstart kl. 1600

Hamkam – Kongsvinger, streames av Østlendingen, kampstart kl. 1800

Mandag 29. juni

Senja – Stabæk 2, streames av Nordlys, kampstart kl. 1915

Finnsnes – Vålerenga 2, streames av Nordlys, kampstart kl. 1930

Lillestrøm 2 – Raufoss, streames av Oppland Arbeiderblad og Romerikes Blad, kampstart kl. 1900

Eidsvold Turn – Odd 2, streames av Romerikes Blad, kampstart kl. 1900

I tillegg kan det være flere kamper som blir streamet, enten som et intiativ av klubbene selv eller andre medieaktører enn Amedia-avisene. Vi ønsker alle våre klubber som skal i aksjon i helga og på mandag lykke til, og gleder oss over Amedia-avtalen, som gjør at Oddsenligaens spennende kamper når ut til et stadig større publikum.