Det første PostNord-liga magasinet er selvfølgelig et «seriestart spesial» der klubb etter klubb går gjennom lupen – og vurderes med tommel opp eller ned i forhold til forhåndstipsene. Og så får du selvfølgelig vite om ligaens yngste trener er lei av spørsmål om alderen.

Det siste gjelder Sander Håskjold Nyland, Hødd-treneren som på langtnær blir fornøyd med ett poeng i serieåpningen borte mot opprykksfavoritt Fredrikstad.

Om det kalles ungdommelig naivitet, svarer gutta i studio knallhardt på. Slik de også vurderer om Fredrikstad egentlig er den største favoritten. Skjønt svarer – de trykker egentlig på rødt eller grønt, trioen i studio når de analyserer lagene få dager før PostNord-ligaen braker løs.

Og trioen i studio det er programleder Anders Lübeck og duoen Ulrik Balstad og Erik Sivertsen. Alle har lang spillererfaring fra dette nivået, Sivertsen spiller fortsatt – mens Lübeck i dag er assistenttrener i KFUM og som Balstad la han opp som spiller etter forrige sesong.

Balstad for øvrig etter en karriere som visstnok bare overgås av en trønder, hva antall karantener angår. Det og andre detaljer får man servert i sendingen. For trioen har ikke bare spilt, de har i tillegg en sjelden interesse for og ekstremt god oversikt over klubber og lag på dette nivået.

Dette magasinet er det første av fem planlagte som skal komme i den PostNord-sesongen som starter lørdag. I tillegg vil det bli produsert målshow med alle scoringer etter hver runde – alt tenkt delt gjennom klubbenes plattformer og ikke minst de to kanalene du bare må like her og nå.

Ligaens egen twitter-konto: https://twitter.com/PostNord_ligaen

Og ligaens tilsvarende facebook-side:
https://www.facebook.com/postnordligaen/

Der får du, blant mye annet stoff om ligaen, allerede nå kortversjoner, klipp og smakebiter til hovedsendingen – flere vil komme.

Nyheter, info og annet om PostNord-ligaen finnes også her