PostNord-liga-magasinet er ute med ny sending – der det tas pulsen på sesongen, vies fokus på de mange talentene i ligaen og viser mye annet snacks inn mot en spennende høst.

Anders Lübeck er som før primus motor for sendingen. Til daglig er han i år assistenttrener for KFUM, men årelang spillererfaring fra nivået og ikke minst et dedikert engasjement mot nivået gjør at bakgrunnskunnskapen er helt på øverste nivå.

Samtidig skorter det ikke på faglig ballast i studio når Jørgen Tjærnås og Jo Nymo Matland gjester.

Jørgen Tjærnås, Jo Nymo Matland og Anders Lübeck i engasjert samtale.

Tjærnås er både skribent og ivrig kjenner av norsk fotball nedover, og av mange regnet som kan mest om og en av de som skriver mest om dette nivået. Matland er nok mest kjent som spiller, med bakgrunn fra både Tromsø, Sarpsborg og Aalesund. Nå i sommer har han akkurat tatt steget fra et år i Brattvåg i PostNord-ligaen til HamKam i OBOS-ligaen. Både Tjærnås og Matland er samtidig aktive i podkaster om fotball.

Og i PostNord-liga-magasinets andre sending – det kommer flere – oppsummerer de vårsesongen og det som er veldig jevne og åpne avdelinger både i topp og bunn.

Og så tar de for seg noen av kandidatene til Årets Talent, en pris som i år skal utdeles for fjerde gang og som henger høyt. For det kryr av store talenter på nivået – se noen av dem boltre seg i denne sendingen.

Årets talent

Og så ser du selvfølgelig mange perlescoringer. Hvem ekspertene mener er det aller peneste målet får du også vite. Det i en sending som er relativt lang, men som definitivt kan nytes i doser. Og det kommer også delte versjoner av både denne og senere sendinger.

Du finner dem alle – inkludert de ukentlige målshowene – her: https://www.youtube.com/channel/UCHokVXUwDjEc8HoMRUBJF4w

Hold deg også oppdatert til enhver tid ved å like og følge PostNord-ligaens facebookside: https://www.facebook.com/postnordligaen/

Og på twittersiden: https://twitter.com/PostNord_ligaen