PostNord-ligaens 2 avdelinger er kommet godt i gang med årets seriespill, og har gjort unne de 4 første serierundene. Topplagene i avdeling 1 holder begge til i Østfold og har 4 strake seire hver så langt. I avdeling 2 er det jevnere med to Vestlandslag som har tatt teten.

Både Fredrikstad og Kvik Halden i avdeling 1 har fått en glimrende start på sesongen. De har vunnet alle de 4 første kampene og topper med 12 poeng hver. Bak dem følger Alta som også er ubeseiret hittil med 10 poeng og Eidsvold Turn med 9.

I avdeling 2 er det Bryne som topper med 10 poeng, samme poengsum som Sotra men med bedre målforskjell. Kanskje skal det lykkes for ambisiøse Bryne og trener Jan Halvor Halvorsen å gå hele veien til opprykk i årets sesong. De har i alle fall fått en fin start, men det er enda langt igjen.. Poenget bak Bryne og Sotra følger Vard Haugesund og Arendal med 9 poeng, og begge disse lagene vil nok følge Sotra og Bryne helt til døra i kampen om opprykk.

I bunnen av avdeling 1 har Fløya tatt sisteplassen med 4 strake tap og null poeng. Etter mye intern uro i forkant av årets sesong, kan det se ut til at Fløya er både preget og svekket av det. Med en negativ målforskjell på hele 3-18, minner de om et lag som kommer til å slite i bunnen resten av sesongen, med mindre noe helt drastisk skjer av forbedringer.

I avdeling 2 er det Fram Larvik som noe overraskende har inntatt sisteplassen, også de med 0 poeng og 4 strake tap. Målforskjellen er nesten like dårlig som Fløya sin i avdeling 1, og med 2-16 i målscore etter 4 kamper, har Fram-guttene mye å rette opp før det blir avansement på tabellen. Uansett ønsker vi både Fram, Fløya og alle de andre lagene, både i topp og bunn masse lykke til videre i sesongen.

Serierunde nr. 5 spilles kommende lørdag og søndag med mange interessante oppgjør. Bunnlaget Fløya tar imot topplaget Kvik Halden i avdeling 1, mens i avdeling 2 barker rivalene Bryne og Egersund (EIK) sammen i et heftig Jær-Derby. Kampen er allerede utsolgt! og det blir garantert ikke gitt noe ved dørene i kampen om viktige poeng og masse prestisje!