På et årsmøte preget av ro, harmoni og med et godt Divisjonsforenings-år i ryggen, ble styret uforandret ett år til.

Styreleder Kari Lindevik var en av tre som var på valg på årsmøtet 6. mars. Hun fikk fornyet tillit i to år til.

Gjenvalgt ble også Thor-Erik Stenberg og Asle Tjøtta. Førstnevnte rett nok bare for ett år – da han som kjent jobber i KFUM, og med mindre «Kåffa» skulle finne på å rykke ned igjen, kan ikke klubben fortsette medlemsskapet i 2021.

Divisjonsforeningens statutter gjør nemlig at klubber som rykker ned til 4. divisjon eller opp til OBOS-ligaen har mulighet til å fortsette medlemsskapet i inntil to år.

Det er det stadig flere klubber som gjør, ikke minst for å holde seg oppdatert på utviklingen på nivået til man (forhåpentligvis for de som går ned) er tilbake.

Nyttig fagsamling

De jevnlige klubbledersamlingene er viktige i så måte. Og faglige innlegg var det også satt av tid til fredag – på en drøyt fire timer lang fagsamling før selve årsmøtet.

Det ble en ny god samling, med gode foredrag og diskusjoner.

• Terje Svendsen, Pål Bjerketvedt og Nils Fisketjønn fortalte om de viktigste ting rundt NFFs strategiplan og ikke minst helgens Forbundsting.
  • Alf Hansen fortalte om planene med en endring i Kvalitetsklubb 2.
  • Hallbjørn Saunes fortalte om endringene og mulighetene i Mediabank.
  • Haakon Olsen fra PostNord fortalte om sine ambisjoner og planer for sesongen og ikke minst utviklingen av en egen ligamanual.
  • Ligamanual blir det også i Norsk Tipping-ligaen, men Thomas Johansen fra Norsk Tipping hadde mer å by på. Her blir det både Tribunekamp og sponsing av klubbenes Social Cee-pakke (egen sak kommer på divisjonsforeningen.no – samt sendes klubbene)
  • Og Karianne Stensen Gulliksen fra Idrettens Karrieresenter fortalte om det de kan levere til alle spillerne i klubbene. Helt gratis.
Pål Bjerketvedt om NFFs strategiplan.

Overskudd og positiv omtale

Alt dette før selve årsmøtet ble satt. Her ble blant annet en beretning med mye god aktivitet i 2019 gjennomgått, et regnskap med 95.861 kroner i driftsoverskudd ble godkjent. Og så fikk altså styret fornyet tillit.

Ja, mer enn det: Arild Braathen fra Finnsnes tok ordet og takket Divisjonsforeningens ledelse for det arbeid som legges ned og den utvikling som har skjedd de siste årene.

Slik ser styret ut for 2020:

• Styreleder: Kari Lindevik, Fløy (gjenvalg, 2 år)
  • Nestleder: Hugo Kjelseth, Harstad (ikke på valg)
  • Styremedlem: Helle Visjø, Follo (ikke på valg)
  • Styremedlem: Kristian Jæger, Fana (ikke på valg)
  • Styremedlem: Thor-Erik Stenberg, KFUM (gjenvalg, 1 år)
  • Varamedlem: Asle Tjøtta, Bryne (gjenvalg, 2 år)