Over 120 er påmeldt til lørdagens store medlemsmøte i Divisjonsforeningen. Her følger programmet for en spennende og viktig dag – i tilleg til informasjon om fredagens spesialmøter for nyopprykkede klubber.

Avdelingsoppsett, budsjettposter og pengepremier er blant lørdagens meny for Divisjonsforeningens klubber. Det en meny som toppes med et foredrag av Gjert Ingebrigtsen.

Påmeldingen til møtet har da også vært meget stor. Godt over 120 klubbledere har meldt seg på samlingen som holdes i MEET-salen på Ullevaal stadion lørdag 7. desember kl. 10.00-16.00.

PROGRAM:

Tidspunktene / programpostene under kan bli noe justert.

Det blir lagt inn kaffepauser – og «diskusjonspauser» innimellom postene.

• 10:00:  Velkommen, åpning, siste nytt om utviklingsmidler mm               Kari Lindevik, Divisjonsforeningen
  • 10:15:   Markedstimen:
    • PostNord presenterer tanker og nytt for 2020
    • Korte presentasjoner fra AlphaEntrance / ProfileringSpesialisten / Explendo
    • Klubbene oppfordres til å benytte dagen til å se hva de kan tilby av løsninger for din klubb i 2020 (de vil være tilgjengelig / ha stand utenfor Meet-salen utover dagen)
  • 11:00:  NFFs prioriteringer og budsjettposter som berører klubbene i PostNord- og Norsk Tipping-ligaene 2020. Fotballpresident Terje Svendsen / NFFs generalsekretær Pål Bjerketvedt
  • 12:30:  Avdelingsoppsettet 2020, PostNord- og Norsk Tipping-ligaene Nils Fisketjønn, NFF og Kari Lindevik, DF
  • 13:00: Lunsj i MEET-restauranten
  • 13:45: Hva kan fotballen lære av en friidrettsfamilie fra Sandnes? Gjert Ingebrigtsen
  • 15:15:     Fair Play-priser og Tribunekamp-premier Thomas Johansen, Norsk Tipping har med seg rekordmange sjekker og presenterer planer for 2020.
  • 16:00: Avslutning

Mange av klubbene deltar også på møter dagen før.

Fra kl. 10:00-11.30 på fredag 6. desember avholdes egne møter for nyopprykkede klubber i hhv Norsk Tipping-ligaen og i PostNord-ligaen.

Og rett etter det arrangerer NFF sitt lederseminar, dvs kl. 11:30-16.00 (åpent for alle – se fotball.no)

Her er programmet for «opprykksmøtene» – som i sin helhet er satt opp for å gjøre klubbene godt rustet til å planlegge ny sesong på nytt nivå:

FOR NYE NORSK TIPPING-LIGA KLUBBER

Brann-losjen, MEET Ullevaal stadion – fredag 6. des kl. 10:00-11:30

• 10:00:     Velkommen, åpning  v/ Rune Pedersen, NFF
    • Konkurransereglement / arrangement, kostnader
  • 10:20:     Anleggskrav, retningslinjer etc  v/ Ole Myhrvold, NFF
    • Info om medisinske krav etc
  • 11:00:     Markedsmessige forhold v/Kari Lindevik, DF
    • Rettigheter / plikter mm.
    • Utviklingsmidler, Divisjonsforeningens møter mm

FOR NYE POSTNORD-LIGA KLUBBER