Divisjonsforeningens daglige leder var der. Eidsvold Turn-trener Joakim Dragsten var der. Og oddssetter Anders «Breddeball» Rossvoll var selvfølgelig der. Se Norsk Tipping-magasinet om igjen her.

Norsk Tippings Lars Hulleberg var programleder i sendingen, som gikk direkte på Oddsens facebook-side foran helgens runde. Der ble alle seks avdelinger diskutert foran en serieinnspurt som inneholder flust med spenningsmomenter.

Og de ble ikke mindre etter helgens runder.

• I avdeling 3 står nå de tre øverste Ørn-Horten, FK Tønsberg og Sola alle med 39 poeng, mens Vindbjart følger bare poenget bak.
  • I avdeling 6 snudde mye i helgen, ikke minst da Lyn scoret helt på tampen og overtok tabelltoppen ett poeng foran Frigg og Senja.
  • I avdeling 2 halverte Kvik-Halden opp til serieleder Eidsvold Turn. Dragstens Turn leder nå med 2 poeng.
  • Også i avdeling 4 ble det jevnere etter helgens runde. Sotra leder fortsatt, men har etter uavgjort i helgen nå «bare» 3 poengs forsprang til Lysekloster og Fyllingsdalen.
  • I avdeling 5 er situasjonen mellom Byåsen og RBK 2 uforandret. Byåsen leder fortsatt med 3 poeng etter at de vant en helt utrolig fotballkamp mot formlaget Levanger 2. En kamp som snudde flere ganger, endte til slutt med 5-4 (!) til Byåsen.
  • Dermed er det bare i avdeling 1 opprykket synes avgjort. Oppsal topper med 8 poeng – og er på full fart mot PostNord-ligaen.

Og i den andre enden av de seks tabellene er det like spennende. Kampen for å overleve er tett og jevn i alle avdelinger.

Klikk på bildet under og få klipp av scoringer, vurderinger og analyser inn mot den spennende sesonginnspurten:

Se vurderingene i sendingen som ligger i linken her