Lørdag 10. juni samles 40 ledere fra våre medlemsklubber til ledermøte på UBC. Dette er et viktig møte, med et variert og spennende program som skal ta opp følgende tema:

Spiller/trenerkontrakter, Forventninger til DF, hva ønsker vi at DF jobber med, Økonomistyring/rapportering, Markedsarbeid.

Styreleder Kari Lindevik i Divisjonsforeningen er godt fornøyd med at så mange ledere tar turen til Oslo for å faglig påfyll, utveksle erfaringer og bygge gode relasjoner til de øvrige medlemsklubbene.

Programmet for dagen er som følger:

10.00 Velkommen

10.15 Presentasjon av vår nye daglige leder Arne Knoph

11.00 Oppstart workshop

11.30 President Terje Svendsen og Generalsekretær Pål Bjerketvedt

13.00 Lunsj

13.45 forts. Workshop

16.15 Oppsummering og saker fra DF

17.00 Felles middag

Ledermøtet avsluttes med å heie frem herrelandslaget til seier mot Tjekkia, i det som er Lars Lagerbäcks første hjemmekamp på Ullevål som landslagssjef. Vi vil gjerne bidra til å gjenreise «Fort Ullevål» og gleder oss til å se «nye» Norge i aksjon.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen!