Divisjonsforeningen inviterer herved til spennende weekend med mye faglig og sosialt innhold. Etter meget gode tilbakemeldinger fra fjorårets samling i Levanger har vi også i år valgt å avholde lederutviklingskurs med Erik Solèr og Jo Bergsvand m.fl.

Kursledere er Erik Solèr og Jo Bergsvand.

Lederutviklingskurset inngår i kriteriene for utbetaling av utviklingsmidler, så her kan dere søke å få godkjent inntil to deltagere pr klubb; kr 5000,- pr deltager.

Endelig program er ikke satt, det vil bli sendt ut i starten på august, men vi vil allikevel informere om følgende; Vi starter opp fredag 1 september med registrering kl 10.00 UBC/Ullevaal stadion og avslutter søndag 3 september med lunsj kl 13.00.

Tema for lederprogram i år vil blant annet være;

• Økonomisk bærekraft
  • Spiller logistikk
  • Markedsarbeid

Fredag kveld vil vi også se kampen mellom Norge-Aserbajdsjan kl 20.45 på Ullevaal Stadion. DF dekker kurs, bespisning og overnatting (rom er reservert på Thon Ullevaal)     Den enkelte klubb sørger selv for reise. Vi har plass til 75 deltagere

Det vil bli «første mann til mølla», og inntil/max 2 deltagere pr klubb. Bindende påmelding

Fristen er satt til 17. august til kari.lindevik@infocare.no

Velkommen til en flott samling med meget godt både faglig og sosialt utbytte!