Divisjonsforeningen har som formål å jobbe for å fremme interessene til våre medlemsklubber. Det innebærer nær og god kontakt og dialog med Norges Fotballforbunds styre og administrasjon. Dette for å skape best mulig rammebetingelser for å drive spillerutvikling, trener- og lederutvikling og klubbutvikling hos våre medlemmer.

Kvalitet i topp og bredde

Det overordnede målet vårt er å jobbe for økt kvalitet både i topp og bredde innen norsk fotball, med spesielt fokus på våre medlemsklubbers bidrag, rammer og vilkår.

Sammen med Norsk Toppfotball og Serieforeningen for Kvinner er Divisjonsforeningen formelt tilknyttet NFF.

Handlingsplan

Se vår handlingsplan, og les deg opp på foreningens mål og tiltak for perioden 2015-2016.

Bilde av styret og Daglig leder

Styret i Divisjonsforeningen er fra venstre: Jan Wiig, Sten Stensrud, Helle Visjø (styremedlemmer), Kari Lindevik (leder) og Hugo Kjelseth (nestleder). Til høyre daglig leder Dag Halvorsen.

Bildet ble tatt etter ledermøtet på Thon Hotel Opera 4.9.2016

Klikk her for kontaktskjema til styret.

DIVISJONSFORENINGEN

c/o Dag Harald Halvorsen