Divisjonsforeningen har som formål å jobbe for å fremme interessene til våre medlemsklubber. Det innebærer nær og god kontakt og dialog med Norges Fotballforbunds styre og administrasjon. Dette for å skape best mulig rammebetingelser for å drive spillerutvikling, trener- og lederutvikling og klubbutvikling hos våre medlemmer.

Divisjonsforeningen (DF) har kontorer på Ullevaal stadion, inngang F (5. etasje). Der er vi samlokalisert med Norsk Toppfotball (NTF) og Serieforeningen for Kvinnefotball (SKF).

Kvalitet i topp og bredde

Det overordnede målet vårt er å jobbe for økt kvalitet både i topp og bredde innen norsk fotball, med spesielt fokus på våre medlemsklubbers bidrag, rammer og vilkår.

Sammen med Norsk Toppfotball og Serieforeningen for Kvinner er Divisjonsforeningen formelt tilknyttet NFF.

Handlingsplan

Se vår handlingsplan, og les deg opp på foreningens mål og tiltak for perioden 2017-2018.

ARNE KNOPH

arne@divisjonsforeningen.no

Klikk her for kontaktskjema til styret.

DIVISJONSFORENINGEN

c/o Kari Lindevik