Gjennom Divisjonsforeningen har medlemsklubbene i år gratis tilgang til systemet Purehelp. Denne uken holdt de webinar om hvordan dette markedsverktøyet brukes. Du kan se det om igjen her.

Purehelp har inngått et samarbeid med Divisjonsforeningen, som gjør at alle medlemsklubbene kan benytte denne tjenestens Pro-versjon gratis i 2018.

Det betyr inngang til et verktøy som i sin tur betyr muligheter til å åpne flere markedsdører. Purehelp er en tjeneste der man med enkle søk kan finne frem til potensielt nye samarbeidspartnere på en spisset og god måte.

For det kryr at bedrifter, små som større, som selv klubbfolk som er godt kjent ikke har oppdaget ennå. Hvilke, hvordan de drifter, hvem som er kontaktperson(er) og mer finner man raskt frem til gjennom Purehelp-tjentesten. For her finnes oppdatert informasjon om absolutt alle.

Denne uken arrangerte Purehelps ansvarlige mot klubbene, Thomas Andreassen, et webinar for å fortelle om tjenesten og hvordan den enkelt og effektivt kan brukes.  Mange fulgte den sendingen, men for de som ikke hadde anledning – her ligger den:

KLIKK HER FOR Å SE SENDINGEN OG LÆRE OM PUREHELP HER

Det kan være nyttig halvtime, selv om man her naturlig nok ikke kan chatte og stille spørsmål underveis…

Hvis noen av klubbene skulle mangle pålog eller trenger hjelp på annen måte, så ta kontakt med Thomas Andreassen på andreassen@purehelp.no / tlf. 907 07 224

Se også purehelp.no

– Det er bare å ta kontakt om dere skulle ha noen spørsmål, understreker Andreassen.

Han er også klar på verdien i produktet:
Lykke til med å få mer penger inn i klubbkassa