Notodden leverte en forrykende førstehalvtime, og avgjorde i realiteten allerede der kampen om en plass i OBOS-ligaen,  mot et Fredrikstad som blir en del av PostNord-ligaen og Divisjonsforeningen i 2018.

4-0 til Notodden stod det da de første 30 minuttene av oppgjøret i Idrettsparken var spilt. Det var rett og slett festfotball fra vertene – i en kamp som endte som en utrolig målfest. 5-3 stoppet det på for et Notoddden som dermed kunne juble ellevilt for plass i OBOS-ligaen 2018.

Divisjonsforeningen gratulerer.

Det gjør altså at de følger HamKam og Nest-Sotra opp, mens Arendal, Elverum og Fredrikstad kommer ned til PostNord-ligaen.

For ambisiøse FFK, fra det mange kaller «Norges beste fotballby» føles det naturlig nok usedvanlig tungt akkurat nå. Men vi skal ta vel i mot dem – og gjøre vårt til at de får et godt år på et fotballnivå som har hevet seg betydelig etter serieomleggingen.

Det ble også denne kampen en bekreftelse på.

Les mer om kampen på Notoddenfk.no her

Les hvordan Fredrikstad skal snu motgangen her.

Dermed er altså alle de 28 lagene som utgjør PostNord-ligaen neste sesong klare:

Alta, Arendal, Asker, Brattvåg, Bryne, Bærum, Egersund, Elverum, Fløy, Fram, Fredrikstad, Grorud, Hødd, Hønefoss, KFUM, Kjelsås, Mjølner, Moss, Nardo, Nybergsund-Trysil, Odd 2, Raufoss, Skeid, Stabæk 2, Stjørdals-Blink, Vard Haugesund, Vidar og Vålerenga 2.

Hvordan de to avdelingene vil se ut, jobber NFF med nå og vil presentere det for klubbene på Divisjonsforeningens medlemsmøte 2. desember.

Over 90 klubbledere har meldt seg på der – påmeldingsfristen for å bli med på den viktige samlingen er onsdag 22. november.

Divisjonsforeningen er som kjent interesseorganisasjonen for klubbene i PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen. Neste år vil de to nivåenes totalt 112 lag bestå av 95 medlemsklubber og 17 andrelag. Det er to flere medlemsklubber enn i år.

Les hvem som spiller i Norsk Tipping-ligaen 2018 her.

(også dette oppsettet kommer på medlemsmøtet 2. desember)

Les hva NFF skriver om opprykkskampen her